1850 m2-es iroda teljes belső kialakítása

1850 m2-es iroda teljes belső kialakítása

(térszervezés, elrendezési terv, egyedi bútorok, teljes design)

A tervezői koncepciót az irodaépület közege, adottságai és a megrendelő cég igényei inspirálták.
A design stratégia alapeleme a „KINT-BENT” határainak összemosása volt, ezáltal a természet bevonulása az irodába.

Az ember és természet viszonya végigáramlik az 1850 m2-es területen, megmutatkozik a szín-, anyaghasználatban, a kollaborációs terek és pihenőzónák tematikájában, berendezésében (pl. park), padló- és falburkolatokon, a növényesítés sokféleségében és mennyiségében.

A stratégia másik fontos eleme volt a FÉNY támogatása. A tér szervezése során a bőségesen beáramló természetes fény szabad utat kapott, a funkciók alakításánál fontos szempont volt, hogy az egész irodateret átjárhassa.

 Az irodai funkciók optimális kiosztásúak mennyiségüket és elhelyezésüket tekintve a viszonylag nagy alapterületen belül (tárgyalók, opcionális munkahelyek, közösségi terek, kollaborációs terek, stb.), ezzel is a kényelmes és zökkenőmentes használatot biztosítva.

A recepció, a konferencia tér (3 összenyitható tárgyalóval) és a kávézó hangulatú konyha az irodatér középpontjában található, ezt az origót veszi körbe 3 nyitott irodatérből és megfelelő használatukhoz szükséges telefonos helyiségekből, tárgyalókból és kollaborációs terekből álló egység.

A berendezés válogatásánál (a lehetőségek keretein belül) a fő hangsúly a funkció - minőség - ergonómia - design négyesen volt.

 Az iroda egészére jellemző a kompromisszum nélküli, játékos, változatos és inspiratív kialakítás.

Az iroda minden részletében átgondolt, testreszabott, TERMÉSZETES és otthonos, ahova szívesen járnak be a dolgozók.

 

tervek:

- alaprajz