Önéletrajz

Reklámügynökségeken eltöltött évek és gyermekeim születése után szereztem meg a tervezői képesítést, így felkészültem arra, hogy a tanultakat és látásmódomat a gyakorlatban kamatoztassam.

Keresem a folyamatos szakmai inspirációt, részt veszek pályázatokon, figyelem a trendeket és folytatom tanulmányaimat, hogy minél naprakészebb és szélesebb körű tudásra tegyek szert.
Elvégeztem a JAC mesterkurzusát, és nagy örömömre kiváló belsőépítész tanároktól volt lehetőségem tanulni.
Érdekel az építészet és a bútortörténet, az újabb és újabb vívmányok, amelyekkel az egyes korszakok hozzájárultak a fejlődéshez. Izgalmasnak találom a XIX. században az új anyagok és ezzel új szerkezetek megjelenését, az eklektika európai városépítészetre gyakorolt hatását, majd az építészetet alapjaiban megújító – forradalmasító - szecessziót, mint korai modern építészetet és a kedvencemet, a modern építészetet ahol a gondos elemzésen alapuló funkcionális kialakítás dominál.
Ennek a kornak egyik közmondássá lett alapelvével tökéletesen tudok azonosulni: „less is more”/„a kevesebb több” (Mies van der Rohe), kedvelem a rendet, a modern, letisztult, funkciótisztelő, szellős, üde enteriőröket.
A jó minőséget nagyon fontosnak tartom a felhasznált alapanyagoknál, tárgyaknál, szeretem a fa természetes szépségét, kiegészítő szerepben szívesen látok fémet, üveget, lágyságot adó, kellemes textileket, tapétákat.
Örömmel tölt el, ha régi értékeket sikerül megmenteni és „újrafogalmazva" megfelelő környezetbe helyezni, szívesen válogatok a XX. század tárgyművészetének palettájáról, ennek is a mérsékeltebb, már bizonyított vonulatából.
Megbízásaim között van lakás-, házátalakítás, üzlet és irodakialakítás, szeretem a sokszínűséget munkámban. Jó lehetőségnek tartom a kapcsolódó szakmákba való betekintési lehetőséget, együttműködést.
Szabadidőmben családanyai teendőim kötnek le, két gyermekem van.

Tudatos, precíz, nyitott és motivált embernek tartom magam és őszintén remélem, hogy képességeimet kamatoztatni tudom akár az Önnel való munkakapcsolat során is! Hiszem, hogy segíteni tudok lakberendezési álmai elérésében és a rossz döntések elkerülésében, amivel jelentős összegeket spórolhat meg.

Cseh Edit, http://www.csedizajn.hu/
edicseh@gmail.com